Mankis web design studio

GOOGLE ADWORDS

Za razliku od uobičajenog prijavljivanja na Google tražilicu gdje pojavljivanje Vašeg linka na prvoj stranici Google pretraživača ovisi isključivo o optimizaciji vaše web stranice, oglašavanjem putem Google AdWordsa vaš link se garantirano pojavljuje na 1. stranici Google-a.

Google AdWords oglašavanje se plaća po kliku što je bitno različito od ostale većine oglašavanja na internetu. Dok drugdje plaćate prikazivanje oglasa, ovdje plaćate samo kada zainteresirani posjetitelj klikne na Vaš oglas.

Prednost je i u tome što se Vaši oglasi pojavljuju na Google-u samo kada ljudi pretražuju Google korištenjem jedne od Vaših ključnih riječi. Na taj način oglašavate se korisnicima koji su već zainteresirani za Vas.

Oglas se može postaviti i tako da se prikazuje samo osobama koje pretražuju u određenom području. Možete ciljati na online kupce unutar, recimo, 40 kilometara od Vašeg kućnog praga. Na taj način oglašavate se korisnicima koji su u mogućnosti doći do vas. U protivnom bi možda potrošili novac na kupce koji su zainteresirani za vašu ponudu ali prije nego što su kliknuli na vaš oglas i povećali vam troškove nisu znali da će tu istu uslugu ili proizvod ipak morati (radi udaljenosti) tražiti negdje drugdje.

Vaš Google oglas se prikazuje na 1. stranici rezultata pretraživanja u prostoru za Sponzorirane veze (stupac desno).
Tvrtka koja plaća najvišu cijenu po kliku (CPK) ima Google oglas na vrhu stupca "Sponzorirani linkovi", iznad ostalih Google oglasa.

MANKIS web dizajn studio
nudi usluge otvaranja Google AdWords računa i vođenje programa

Usluga otvaranja računa uključuje:

Usluga otvaranja računa plaća se jednokratno 400kn. U slučaju da želite zaustaviti kampanju i pokrenuti je ponovno u nekom drugom periodu nemorate ponovno plaćati ovaj iznos.

Uslugu vođenja AdWords programa:

Usluga vođenja se ne plaća prvi mjesec nakon otvaranja računa, sve ostale mjesece održavanje se plaća 200kn.


U navedene cijene nije uračunat PDV.