Mankis web design studio

GOOGLE ANALYTICS

Platili ste web dizajn i optimizaciju za tražilice ali kako ćete znati da li se Vaše ulaganje u web stranicu isplatilo?
Da bi ste to znali morate imati brojač posjeta. Postoje brojni besplatni brojači, a mi preporučamo jedan najnoviji, Google Analytics. Za razliku od drugih brojača posjeta Google Analytics:

Evo nekih od najvažnijih izvještaja koje Vam Google Analytics može dati i koji Vam mogu pomoći u poboljšanju Vašeg web poslovanja:

MANKIS web dizajn studio
nudi usluge instalacije Google Analyticsa i vođenje programa

Ova usluga uključuje:

Zašto plaćati vođenje programa?
Ukoliko sami vodite analizu posjeta, a niste web master i netko drugi vam je izradio web stranicu i napravio optimizaciju za pretraživače nećete imati gotovo nikakve koristi od cijelog programa. Ako ste uočili da nešto treba promijeniti kako ćete to sami napraviti? Da li ćete znati što točno treba napraviti? Kod izrade web stranice i optimizacije za pretraživače važni su i najmanji detalji. Da li ćete za svaku sitnicu zvati svog web mastera?

Ukoliko su Vaši odgovori na ova pitanja negativni i vođenje programa želite prepustiti nama za jednokratnu cijenu od 200kn mi ćemo Vam:

Za dogovorenu cijenu već od 200 kn godišnje (cijena ovisi o tome da li je u vođenje programa uključen i Google AdWords i koliko često se dostavljaju izvještaji)

Ukoliko želite sami voditi svoj Google Analytics program za jednokratnu cijenu od 200kn mi ćemo Vam:

Cijene su izražene bez PDV-a.