Mankis web design studio

WEB DIZAJN

MANKIS WEB DIZAJN STUDIO

FLASH WEB DIZAJN

Prezentacija na internetu danas je nužan, ali i najpovoljniji oblik oglašavanja. Dok na drugim mjestima plaćate visoke cijene da bi ste u kratkom roku objavili malu količinu informacija, na web stranicama možete objaviti neograničeni broj informacija (tekst, slike, video itd.) na neograničeno vrijeme samo za jednokratnu cijenu web dizajn-a i godišnju cijenu hosting-a koja se kreće već od 200kn godišnje.

Web stranice daju dugoročne rezultate bez daljnjih ulaganja samo ako imate kvalitetanu optimizacija za tražilice (SEO) i kvalitetan web dizajn. Mi vam nudimo kvalitetnu optimizaciju za tražilice koja dugoročno na vaše web stranice dovodi ciljanu klijentelu, te kvalitetan web dizajn koji će posjetitelje zadržati na vašoj web stranici.

Web dizajn stranica je važan. Dizajn mora biti ugodan oku i prilagođen vašem identitetu.

Služimo se najmodernijom tehnologijom i pratimo svjetske trendove kako bi smo dizajn vaše web stranice učinili što zanimljivijim i preglednijim. Ukoliko nemate kvalitetne fotografije koje bi ste postavili na web stranice mi vam nudimo stručnjake za fotografiju i obradu fotografija koji će po određenoj cijeni fotografirati kod vas ili u fotografskom studiju. Za maštovit način prezentacije vših proizvoda i usluga nudimo ilustracije i animacije te svoje maštovite ideje.

Web stranice rade za vas 24h dnevno, klijent može direktno sa web stranice poslati upit, narudžbu ili čak obaviti uplatu i dok vi spavate. Prednost prezentacije na internetu je i ta da sadržaj na vašim web stranicama može uvijek biti aktualan. Sadržaj na web stranici možete obnavljati sami, bilo gdje i bilo kad u CMS-u, sustavu za upravljanje sadržajem web stranica. Sve što vam treba je pristup internetu ili to možemo raditi mi umjesto vas po dogovorenoj cijeni.
Web trgovina 24h dnevno – Nudimo web shop aplikacije.
Brojač posjećenosti stranica – Da bi ste bili sigurni da vaša web stranica prima dovoljan broj posjeta potreban vam je brojač posjećenosti poput Google Analytics-a. Google Analytics je zbog svoje povezanosti sa AdWords-om (sustav oglašavanja na Google-u) bolji izbor za razliku od drugih sličnih programa koji nemaju tu mogućnost.

Preporučamo web stranice dizajn-irane u Flash-u - Flash je danas neizbježan alat za prezentaciju na svjetskoj razini. Za razliku od “običnih" HTML web stranica tekst na web stranici dizajn-iranoj u flash-u može biti u bilo kojem fontu, slike i tekst mogu se zaštiti od kopiranja (copy – paste opcije). Zvuk postaje sastavni dio web dizajna. Web stranica postaje jedan audio – vizualni doživljaj. Web stranice dizajnirane u flash-u mogu biti iznimno jednostavne do jako komplicirane, sve je do želja i mašte.